Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laadukkaat elementit ovat Kymppitallien perusta. Ne valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja niissä käytetään vain parhaita materiaaleja, jotta ne kestävät kovaa käyttöä pitkään. Tämä takaa, että rakennukset ovat kestäviä ja niissä on pitkä käyttöikä

  1. Vahva ammattiosaaminen suunnittelussa ja valmistuksessa varmistaa, että rakennukset ovat suunniteltu ja valmistettu huolellisesti. Meillä on kokemusta erilaisten rakennusten suunnittelusta ja valmistuksesta ja tiedämme, miten rakennukset täyttävät kaikki tarpeet. Tämä takaa, että rakennukset ovat laadukkaita ja toimivia.
  2. Helppo asentaa ja pystyttää. Kymppitallit on helppo rakentaa itse tai asentaa ammattilaisilla. Elementtirakentaminen on nopeaa ja helppoa, joten rakennuksen pystyttäminen ei vie paljon aikaa.
  3. Laadukkaat materiaalit. Kymppitallit valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestävät kovaa käyttöä pitkään. Tämä takaa, että rakennukset ovat kestäviä ja niissä on pitkä käyttöikä.
  4. Luotettavat yhteistyökumppanit. Kymppitalleilla on luotettavia yhteistyökumppaneita, jotta rakennukset toimitetaan ajallaan ja laadukkaasti. Tämä takaa, että asiakkaat saavat rakennuksen ajallaan ja että se vastaa heidän tarpeitaan.
  5. Rakennukset asennettuna harkon päältä. Kymppitallit tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia rakennuksen asennettuna, jotta asiakkaat saavat rakennuksen käyttöönsä mahdollisimman nopeasti. Tämä vähentää tarvetta tehdä kaikki rakennustyöt itse tai etsiä erillistä rakentajaa.
  1. Toimitusvarmuus koko Suomeen. Kymppitallit toimittaa rakennukset kaikkialle Suomeen, joten asiakkaat voivat hankkia rakennuksen missä tahansa he haluavat. Tämä mahdollistaa rakennuksen hankkimisen myös haja-asutusalueilla.
  2. Toimitussisältö muokattavissa. Kymppitallit tarjoaa mahdollisuuden muokata rakennuksen toimitussisältöä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä takaa, että asiakkaat saavat juuri sellaisen rakennuksen kuin he haluavat.
  3. Elementtirakentaminen mahdollistaa ympärivuotisen rakentamisen. Elementtirakentaminen mahdollistaa rakennuksen pystyttämisen ympärivuotisesti, joten asiakkaat voivat hankkia rakennuksen mihin tahansa vuoden aikaan.
  4. Pienelementit taipuvat monenlaiseen tarpeeseen. Kymppitallit valmistaa pienelementtejä, jotka soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi varastot, autotallit, kesämökit jne. Tämä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hankkia juuri heidän tarpeisiinsa sopiva rakennus. Pienelementit taipuvat monenlaiseen tarpeeseen.