Kauppatie 48, 61850 Kauhajoki as
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kymppitallit tarjoaa asiakkaille täysin räätälöityjä halliratkaisuja, jotka on suunniteltu heidän tarpeidensa mukaan. Tarjoamme sekä elementti-, että CLT-halleja, jotka ovat erittäin kestäviä ja energiatehokkaita.

Suunnittelupalvelumme on erittäin ammattitaitoinen ja kokemus siitä kertoo, että pystymme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet täydellisesti. Meillä on kyky suunnitella ja toimittaa hallit kaikenlaisiin tarkoituksiin, kuten varastointiin, tuotantoon, kaupalliseen käyttöön tai jopa asumiseen.

Lue lisää

 

Pienempien hallien valmistus pienelementeistä

Nykyään yhä useampi yritys ja yksityishenkilö etsii kestäviä, kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja tilankäyttötarpeisiinsa. Pienelementeistä valmistetut pienemmät hallit, joiden leveys on enintään 10 metriä ja reunakorkeus maksimissaan 4 metriä, ovat tehokas ratkaisu monenlaisiin kohteisiin, kuten varastointiin, tuotantoon ja työtiloihin, silloin kun hallin ei tarvitse olla erityisen suuri. Saksiristikolla voidaan saada lisää tilaa hallin keskiosaan. Pienelementtirakentaminen tarjoaa monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon perinteiselle rakentamiselle.

Miksi valita pienelementtirakentaminen?

Pienelementtirakentaminen tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen rakentamiseen. Näitä etuja ovat esimerkiksi:

Nopea ja helppo asennus: Pienelementtirakentaminen mahdollistaa nopeamman rakennusprojektin, sillä elementit valmistetaan tehtaalla ja ne voidaan toimittaa kohteeseen valmiiksi asennusta varten.

Kustannustehokkuus: Pienelementtien ansiosta materiaali- ja työkustannukset pysyvät kurissa, sillä valmiiksi tehtaat valmistavat osat tarkasti mitoitetuiksi ja toimittavat ne paikan päälle.

Ekologisuus: Pienempien hallien rakentaminen pienelementeistä on ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä se vähentää jätteen määrää ja resurssien kulutusta.

Joustavuus: Pienelementtien avulla on helppo suunnitella ja toteuttaa monenlaisia halliratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin.

CLT-rakentaminen suuremmissa halliprojekteissa 

CLT (Cross-Laminated Timber) on viime vuosina saavuttanut suosiota rakennusmateriaalina niin asuin- kuin julkisissa rakennuksissa, ja nyt sen hyödyt ovat yhä enenevissä määrin tunnustettuja myös hallien rakentamisessa. CLT tarjoaa monia etuja perinteisiin rakennusmateriaaleihin verrattuna, kuten kestävyyden, joustavuuden ja ympäristöystävällisyyden. 

Miksi valita CLT hallien rakentamiseen?

CLT-rakentamisella on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon halliprojekteihin:

  1. Kestävyys ja lujuus: CLT on erittäin lujaa ja kestävää materiaalia, joka pystyy vastaamaan jopa teräksen ja betonin tarjoamaan lujuuteen. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon suurille ja pitkäikäisille rakenteille, kuten halleille.


  2. Ekologisuus: Puu on uusiutuva ja hiilidioksidia sitova materiaali, joten CLT-rakentaminen on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisäksi puun energiatehokkuus ja eristysominaisuudet auttavat vähentämään rakennuksen energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä.


  3. Nopea ja helppo asennus: CLT-elementit valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä, minkä ansiosta ne voidaan toimittaa rakennuspaikalle nopeasti ja vaivattomasti. Asennus sujuu joutuisasti, sillä elementit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja niiden liitokset ovat tarkasti määriteltyjä.


  4. Joustavuus: CLT-elementtien avulla voidaan rakentaa monenlaisia halliratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. CLT:n avulla on mahdollista toteuttaa niin suuria avoimia tiloja kuin monimutkaisempia rakenteita, kuten parvia tai erilaisten toimintojen yhdistämistä saman katon alle.

  5. Esteettisyys: CLT-rakenteet tarjoavat modernin ja visuaalisesti miellyttävän ilmeen hallirakennuksiin. Puupintojen lämmin ja luonnollinen ulkonäkö luo viihtyisän ja inspiroivan työympäristön.

CLT-hallien käyttökohteita

CLT-rakenteet soveltuvat hyvin monenlaisiin hallikäyttötarkoituksiin, esimerkiksi:

  1. Varastotilat: CLT-halleja voidaan käyttää varastoinnissa, sillä ne tarjoavat hyvän kantavuuden ja kestävyyden suurille kuormille.


  2. Tuotantotilat: CLT-rakenteet mahdollistavat joustavuuden tuotantotilojen suunnittelussa ja toteutuksessa, soveltuen erilaisten tuotantolinjojen ja -prosessien tarpeisiin.


  3. Liikunta- ja urheilutilat: CLT-hallit ovat erinomainen valinta urheilu- ja liikuntatilojen rakentamiseen, sillä ne tarjoavat lämpimän ja miellyttävän akustiikan sekä mahdollistavat laajojen tilojen toteuttamisen.


  4. Näyttely- ja tapahtumatilat: CLT-rakenteiden avulla voidaan luoda vaikuttavia ja joustavia tiloja näyttelyille, messuille ja muille tapahtumille.


  5. Toimistotilat: CLT-hallit voivat toimia myös toimistotilojen perustana, jolloin rakennus yhdistää tehokkaasti erilaisia toimintoja ja tiloja.

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen toteutus

Valitsemalla CLT-rakentamisen halliprojektiisi saat paitsi ympäristöystävällisen ja kestävän ratkaisun, myös korkealaatuiset materiaalit ja ammattitaitoisen toteutuksen. CLT-elementit valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä puusta, joka takaa rakenteiden pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon tarpeen.

Kokeneet rakentajat ja suunnittelijat varmistavat, että halliprojektisi toteutuu tehokkaasti, turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

CLT hallit

CLT-hallit ovat erityisen suosittuja, koska ne ovat jäykkärakenteisia ja ekologisia. Ne ovat valmistettu puusta, joka on luonnonmukaisesti kasvatettua ja uusiutuvaa. Ne tarjoavat myös erinomaisen äänieristyksen. 

CLT-hallit ovat erinomaisia monestakin syystä. Ensinnäkin ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihteluita, mikä tekee niistä erinomaisia vaihtoehtoja esimerkiksi varastoihin tai tuotantotiloihin. CLT-elementit mahdollistavat myös korkeamman ja leveämmän hallin.

180mm paksu CLT massiivipuurakenne tarjoaa jo itsessään puolilämpimän tilan eristyksen ja on helposti lisäeristettävissä. CLT rakenne on myös hengittävä rakenne. CLT on valmistettu luonnonmukaisesti kasvatetusta ja uusiutuvasta suomalaisesta puusta, mikä tarkoittaa, että ne eivät vahingoita ympäristöä samalla tavalla kuin esimerkiksi betonihallit. Ne ovat myös kierrätettäviä ja uudelleenkäytettäviä.

CLT hallit ovat erittäin nopeita ja helppoja asentaa. Ne asennetaan paikalle valmiina elementteinä, jolloin rakentaminen on nopeaa ja tehokasta.

Kaiken kaikkiaan CLT-hallit ovat erittäin monipuolinen ja kestävä ratkaisu, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tarkoituksiin. Ne tarjoavat erinomaisen äänieristyksen, lämmöneristyksen, ekologisuuden, hyvän huoneilman ja energiatehokkuuden. Ne ovat myös erittäin nopeita ja helppoja rakentaa, mikä tarkoittaa, että saatte hallin käyttöön mahdollisimman nopeasti. Olemme erittäin sitoutuneita asiakastyytyväisyyteen ja varmistamme, että saatte juuri sellaisen hallin kuin haluatte. Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu jo tänään!


Suodatus

Ei määritetty Päädystä Sivusta